Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved Anniversary

Det ursprungliga PC-Halo har patchats 18 år efter lanseringen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Halo: Combat Evolved från 2001 är en av spelhistoriens mest ikoniska klassiker, och blev det definitiva genombrottet för förstapersonsskjutare till konsol. Förutom Xbox-versionen släpptes det även till PC år 2003, men denna utgåva led dock av en serie grafiska problem som aldrig riktigt fixades - förrän nu.

343 Industries, som har tagit över serien efter Bungie (medan Gearbox konverterade spelet till PC), rapporterar i sitt senaste nyhetsbrev att de har fixat ett antal karaktärsmodeller och grafiska brister så att PC-versionen nu uppfyller originalets standard.

Halo: Combat Evolved finns idag till både PC och Xbox i en betydligt bättre utgåva i och med Halo: The Master Chief Collection, vilket är att föredra om du är sugen på att få se hur sagan började. Oavsett detta är det såklart väldigt häftigt med patchar av detta slag, som nästan angränsar till arkeologi.

Nästa spel i Halo-sagan, Halo: Infinite, är just nu under utveckling till PC, Xbox One och Xbox Series S/X. Det skulle ursprungligen släppas i november förra året, men har skjutits upp till någon gång i höst efter kritik mot det gameplay som visades upp förra sommaren.

Halo: Combat Evolved Anniversary

Relaterade texter

Halo vs Halo Anniversary

Halo vs Halo Anniversary

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Tio år har gått sedan Bungie trollband oss med Halo. På tisdag släpps Halo Anniversary och vi har passat på att ställa dem mot varandra för att se hur mycket som hänt på tio år...



Loading next content