Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Gears of War 3 till Playstation 3 har letat sig ut på nätet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gears of War-serien är en av Microsofts mest ikoniska serier, och att spela den till Playstation skulle för många vara lika konstigt som om Nathan Drake äventyrat på en Xbox. Trots det kan du nu faktiskt spela Gears of War 3 till Playstation 3, eftersom Epics tidiga version läckt online av Twitter-användaren PixelButts. med anledning av spelets 10-årsjubileum.

Det är samma användare som förra året laddade upp en video av gameplay från just Gears of War 3 till Playstation 3. Då bekräftade en talesman för Epic att det var en äkta läcka och att Epic verkligen låg bakom Playstation 3-versionen:

"This footage is a byproduct of Epic's internal Unreal Engine 3 testing process, which utilized both Gears and Unreal Tournament, and was never part of any actual product work for Playstation 3."

Om du vill spela Gears of War 3 till Playstation 3, behöver du ett utvecklings-kit, detta eftersom den vanliga konsolen inte har tillräckligt med RAM för att köra Epics version. Som du ser i Youtube-videon lider Playstation 3-versionen av grafiska problem och en mycket instabil bilduppdatering, men det är såklart ändå ett roligt stycke spelarkeologi som nu ser dagens ljus.

Gears of War 3

Relaterade texter

Gears of War 3 - Raam's ShadowScore

Gears of War 3 - Raam's Shadow

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

I denna nedladdningsbara Gears of War 3-kampanj har Mathias Holmberg haft det tvivelaktiga nöjet att få återbekanta sig med en av spelvärldens mest ökända slutbossar...

Gears of War 3Score

Gears of War 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Marcus Fenix drar återigen på sig bandana och Lancer för att rädda världen, hitta sin farsa och spränga såväl Lambent som Locust



Loading next content