Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Overwatch 2 kommer att spelas fem mot fem

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard avslöjade ganska mycket om samarbetsläget i Overwatch 2 i februari, och till gårdagskvällen hade de lovat att berätta mer om spelare mot spelare - och så blev det... med en överraskning.

Aaron Keller, spelets nya ledare, avslöjade att PvP-delen av Overwatch 2 kommer att spelas fem mot fem istället för originalets sex mot sex. Klassindelningen blir därför två skadefokuserade karaktärer, två stöd och en tank. En av anledningarna är att utvecklarna tycker fler tankkaraktärer snabbt leder till alldeles för mycket kaos, vilket snabbt kan göra spelet svårt att läsa av för många personer.

För att kompensera anpassas tankfigurerna något så att de kan göra lite mer eller tåla mer skada. Winston och gänget har dessutom fått nya färdigheter för att göra dem mer effektiva, medan andra klasser har sina egna styrkor och svagheter. Samtidigt kommer många av banorna erbjuda fler platser att ta skydd bakom, vilket vi också fått se en del glimtar av.

Som väntat fick vi under streamen igår kolla närmare på Monte Carlo, New York, Rio de Janeiro, Rom och Toronto, och flera av dem reflekterar tydligt det faktum att man bara kan ha en tank i laget i uppföljaren.

Streamen visade till sist också nya versioner av gamla bekanta, så vi råder er som är intresserade att kolla in hela sändningen här.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content