Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Rykte: Tom Cruise medverkar i kommande i Starfield

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har florerat gott om rykten från så kallade insiders angående Bethesdas kommande Starfield senaste tiden. Även om vi avstått från att ha rapportera om de flesta av dem, är den här för rolig för att inte skriva om. Det visar sig nämligen att Bethesda twittrade Tom Cruise för tre år sedan och skrev:

"Hey @TomCruise, we're huge fans. Loved your take on Oblivion and now Fallout. Want to get a head start on our next thing? #Callme."

Vi hade helt glömt bort detta, tills tre självutnämnda insiders på Reddit plötsligt rapporterade att detta faktiskt ledde någonstans, och Tom Cruise påståst vara med i Starfield. Även om det inte skulle vara helt orimligt eftersom det är en bra och mycket berömd skådespelare som har gjort sin beskärda del scifi, samt att Hollywood-skådespelare är ganska vanliga i spel idag (även en indietitel som 12 Minutes har röstskådespeleri från Daisy Ridley och Willem Dafoe) - skulle vi fortfarande arkivera detta under kategorin 'osannolikt'.

Hoppas du själv att Tom Cruise ska skådespela i Starfield?

Starfield
Tom Cruise i rullen Oblivion från 2013

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...



Loading next content