Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

Över 500 000 Warzone-konton har nu stängts av

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fuskare kan snabbt förstöra det roliga med multiplayerspel och det är generellt ett problem för PC. Därför kör många utvecklare diverse verktyg för att försöka mota problemet. Detta gäller även Raven Software, som nu skriver på Twitter skriver att de just har bannat 30 000 konton i det populära Call of Duty: Warzone.

"Banned over 30,000 malicious accounts across Call of Duty yesterday... bringing us to over half a million accounts banned in #Warzone"

Call of Duty: Warzone har passerat 100 miljoner spelare, vilket innebär att ungefär en halv procent av alla konton har stängts av. Med tanke på att det kan vara med upp till 150 spelare per omgång i Call of Duty: Warzone, så sannolikheten är stor att du stött på mycket fusk.

Call of Duty: Warzone

Relaterade texter

Call of Duty: WarzoneScore

Call of Duty: Warzone

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan släpptes äntligen ett Call of Duty-spel helt dedikerat till battle royale, av 'free to play'-modell. Vi har kollat in om det har vad som krävs för att konkurrera med Fortnite och Apex Legends

Jag hatar Call of Duty: Warzone

Jag hatar Call of Duty: Warzone

ARTIKEL. Skrivet av Lukas Wallander

Tidigare delar ur denna artikelserie: Jag hatar The Last of Us: Part II Jag hatar It Takes Two Jag hatar Death Stranding Jag hatar Call of Duty: Vanguard <a...



Loading next content