Svenska
Gamereactor
nyheter

Xbox Game Studios arbetar på ny serie som ska få oss att tappa hakan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft delade nyligen en undersökning som visade att gamers i Europa som har Xbox Game Pass är mer benägna att spela online med vänner och familj. Games Radar gjorde en uppföljning angående detta och intervjuade Xbox-teamets head of gaming services Ben Decker. Han bjöd på en riktigt smaskig antydan om ett outannonserat storspel som han menar kommer blåsa oss av stolen fullständigt, samt lade till att det ökande spelandet är anledningen till att de fokuserar så mycket på Xbox Game Pass:

"That's why we made the investments that we have. We have 23 studios across Xbox and Bethesda, working on Halo, Forza, Fallout, and new IP that we haven't even talked about yet that's gonna blow your mind."

Vi vet inte vilken av de 23 Xbox Game Studios-utvecklarna som arbetar med denna nya serie, men det är såklart alltid trevligt att få bekräftat att det är stora saker som väntar inom en förhoppningsvis inte alltför avlägsen framtid. Och vad det än är, säger han också att det kommer att inkluderas "Game Pass on day one".

Vad det handlar om för spel har vi såklart ingen aning om, och det är svårt att spekulera när det är tal om en helt ny serie. Förhoppningsvis får vi se denna mystiska titel på E3 nästa månad.

Xbox Game Studios arbetar på ny serie som ska få oss att tappa hakan


Loading next content