Svenska
Gamereactor
nyheter
Lost Judgment

Sega utannonserar Judgment-uppföljaren Lost Judgment

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som väntat var det en uppföljare till Judgment Sega hade att utannonsera i fredags. Spelet ifråga heter Lost Judgment och återigen spelar vi som Takayuki Yagami, men till skillnad från Yakuza: Like a Dragon kommer striderna att fortsätta att vara mer beat 'em up-mässiga. Berättelsen verkar också vara mörkare än i originalet, som tack och lov kommer att balanseras av några galna och roliga sidouppdrag. Bland annat kommer det utspelas en skola där Yagami får bättre kontakt med eleverna genom att vara med och dansa, boxas, åka skateboard och en rad andra saker som kommer att skänka variation och Yakuza-känsla.

Därmed inte sagt att stridssystemet inte förnyats, utan det erbjuder en ny stil kallad Snake. Här ligger fokus på att kontra fiendens attacker, vilket låter mer intressant än det välkända systemet som i princip bara tillåter oss att växla mellan snabba eller starka attacker. Samtidigt har uppenbarligen även de välbekanta kampstilarna också fräschats till, för de ser verkligen extremt akrobatiska ut nu.

Om detta låter intressant, så ska du ringa in den 24 september i kalendern. Då kommer nämligen Lost Judgment Playstation och Xbox.

HQ
Lost Judgment
Wario64
Lost JudgmentLost Judgment
Wario64
Lost JudgmentLost JudgmentLost Judgment

Relaterade texter



Loading next content