Svenska
Gamereactor
nyheter

Microsofts Xbox minikylar släpps på bred front i år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft skojade med alla som gjort memes där Xbox Series X ansågs likna ett kylskåp genom att faktiskt skicka fullstora kylskåp som liknade konsolen till berömda personer vid lanseringen i november. Detta ledde senare till en rolig och en smula bisarr händelse tidigare i våras, i samband med en omröstningstävling arrangerad av Twitter kallad #BestOfTweets. Den vanns av Xbox som i finalen slogs mot Skittles (vi sade ju att det var lite bisarrt!).

Xbox-marknadsföringschefen Aaron Greenberg hade på förhand utlovat att om Xbox vann, skulle Microsoft ta fram och sälja minikylar som liknade Xbox Series X. Detta löfte verkar det som att han ska hålla, för två veckor sedan skrev han att Microsoft fått de första prototyperna. Det verkar heller inte bli tal om någon superbegränsad produkt heller, för när en person frågade Greenberg om kylen skulle bli "widely available", svarade han kort och gott "That's the plan!". Han lade därefter även till att de ska släppas "later this year".

Kort sagt, om din gaming-lya hemma inte är komplett utan en minikyl som ser ut som en Xbox Series X, så verkar lösningen vara på väg.

Microsofts Xbox minikylar släpps på bred front i år
En av de fullstora kylskåp Microsoft skickade ut till kändisar vid Xbox Series-lanseringen.


Loading next content