Svenska
Gamereactor
nyheter
Project Fantasy

Hitman-skaparna utvecklar fantasy-spel till Xbox

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi visste redan att IO Interactive arbetar på ett James Bond-spel, men har även hört via våra kanaler att de även arbetar på ytterligare en titel som ännu är helt outannonserad. Nu har det dock dykt upp mer information om saken.

Den vanligtvis pålitlige Jez Corden från Windows Central har nämligen avslöjat att det hemliga spelet IO Interactive arbetar på är ett stort fantasyrollspel med det passande kodnamnet Project Dragon, vilket även stämmer med vad vi hört tidigare. Det som gör en redan intressant nyhet extra spännande, är att Microsoft är utgivare. Därmed kan vi förmoda att spelet bara kommer till PC och Xbox Series S/X samt såklart andra Xbox Game Pass-format (såsom smartphones). Utvecklingen är i ett extremt tidigt skede, så vi räknar inte med att få några livstecken från detta ännu på några år.

Oavsett detta låter det såklart spännande med något helt nytt från Hitman-skaparna, eller vad säger ni? Vi kan väl även inflika att de utifrån vad vi hört heller inte är de enda skandinaverna som ingått ett exklusivt avtal med Xbox Game Studios, men det ryktet suger vi på ett tag till...

Project Fantasy
Bild från Game of Thrones.

Relaterade texter



Loading next content