Svenska
Gamereactor
nyheter
Stalker 2: Heart of Chornobyl

GSC Game World: Inga planer att släppa Stalker 2 till Playstation 5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Skräck, action och ett Tjernobyl med öppen värld väntar oss i det kommande Stalker 2, utvecklat av GSC Game World. Hittills har vi inte fått se särskilt mycket från det, annat än att det verkar bli ett riktigt tjusigt spel spel - förutsatt att man nu tycker att radioaktiv, östeuropeisk ödemark kan vara just tjusig.

Hittills är det endast bekräftat till PC och Xbox Series S/X med en planerad lansering även till Xbox Game Pass redan dag ett. Men det har inte nämnts någon Playstation 5-version ännu, och när GamingBolt frågade utvecklarna om detta svarade de:

"No plans for now. We negotiated the possibilities with Microsoft and saw several good opportunities for the brand — including Game Pass. We're concentrating on the Xbox Series X/S version."

Vi noterar att de inte säger att det aldrig kommer till Playstation. Vi antar därför att detta innebär en tidsexklusivitet, och att det därmed eventuellt inte kommer till annat än PC och Xbox Series S/X på ett eller möjligen två år. I sommar utlovas vi få se mer från Stalker 2, sannolikt i samband med E3.

Stalker 2: Heart of Chornobyl

Relaterade texter



Loading next content