Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Massor av matnyttigt om Apex Legends: Legacy samlat i ny trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många av utvecklarna hos Respawn har varit med och satt standarden för multiplayerspel i flera år när de arbetade för Infinity Ward på bland annat Call of Duty 4: Modern Warfare. Efter att de har fokuserat på Battle Royale ett tag, ska det bli spännande att se om de lyckas göra klassisk multiplayer bra även i Apex Legends.

Nu har de skickat oss en trailer som visar det mesta av vad som komma skall när Apex Legends kommande Legacy-säsong startar den 4 maj. Förutom att bekräfta att Valkyrie kan flyga runt och skjuta, får vi även äntligen det nya Arenas-läget förklarat mer ingående.

Det visar sig att det helt enkelt handlar om grupper om tre spelare som slåss mot varandra på mycket mindre banor. Före varje omgång kan du köpa och uppgradera utrustning med valuta som du intjänat rundan tidigare. Naturligtvis har du tillgång till legendernas speciella färdigheter också, men här kan de bara användas ett visst antal gånger. Dina partners kan heller inte komma tillbaka om de dör, så det är extra viktigt att vara medveten om återupplivningsmöjligheter. Första laget till tre vinster eller två fler än motståndaren vinner. Om det blir 4-4, går matchen till Sudden Death.

Vi får också en snabb titt på det nya Bocek Bow-vapnet. Det visar sig att bågen låter oss välja mellan olika pilar baserat på om vi vill ha precision eller göra skada över ett större område. Slutligen får vi också några tips om hur Olympus-banan kommer att förändras, vilket vi förmodligen kommer att få mer information om närmare lansering.

HQ
Apex Legends

Relaterade texter

Apex LegendsScore

Apex Legends

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim "Battle Royale-kungen" Orremark har spelat hundratals matcher i Respawns nysläppta gratisspel, här kommer betyget...Loading next content