Svenska
Gamereactor
nyheter
Stalker 2: Heart of Chornobyl

Röstskådespelare: Stalker 2 släpps till vintern

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har fortfarande inget premiärdatum för Stalker 2, men GSC Game World slog fast i mars förrförra året att det skulle lanseras under 2021 till PC och Xbox Series S/X (ingår dessutom med Xbox Game Pass från dag ett), och har hållit fast vid detta trots pandemin. Nu har vi fått tecken på att det faktiskt kan komma i år, även om det verkar vara bli sent isåfall.

Det är röstskådespelaren Alexander Vilkov, som även var med i det första spelet Stalker: Shadow of Chernobyl (2007), som säger på Instagram att han håller på att spela in rösterna: "Just getting to the voiceover. They want it by winter."

Det är värt att komma ihåg att röstskådespelare oftare har fel än rätt om dessa saker eftersom de i allmänhet inte har någon verklig insikt i utvecklingen. Men med det sagt, om rösterna nu spelas in, låter en lansering senare i år ändå rimlig.

Utvecklarna sade förra månaden att "bigger and louder announcements" kommer senare i år, så vi tror att Stalker 2 har en hygglig chans att visas upp på E3, troligtvis under Microsofts E3-presskonferens.

Stalker 2: Heart of Chornobyl

Tack Neogaf

Relaterade texter



Loading next content