Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil Village

I Resident Evil Village kan du jaga djur och äta dess kött

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Game Informers senaste nummer fokuserar på Resident Evil Village, som släpps redan nästa månad, och det finns gott om saftiga detaljer. De beskriver bland annat hur en ny mekanik i spelet låter spelare uppgradera sin grundstatistik genom att jaga djur och ge köttet till den mystiska återförsäljaren The Duke.

The Duke kan sedan laga mat till Ethan som förbättrar hans tillstånd, och det kan vara allt från kycklingar och ägg till grisar, hästar och fisk. Det kommer att finnas gott om vilt i Resident Evil Village, med andra ord.

Dessutom kommer The Duke att vara en viktig karaktär eftersom han kan hjälpa Ethan att uppgradera sina vapen och du kan även köpa nya föremål och vapen från den mystiska återförsäljaren.

Resident Evil Village kommer till PC, Playstation 4/5, Stadia, Xbox One och Xbox Series S/X den 7 maj - men redan vid midnatt ikväll kommer en längre presentation av vad vi har att se fram emot då ett demo också väntas släppas.

Resident Evil Village

Relaterade texter

Resident Evil VillageScore

Resident Evil Village

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ondskan har vaknat i en liten by någonstans i Europa och Johan har tillbringat en vecka med att skjuta varulvar och fly från stora vampyrdamer



Loading next content