Svenska
Gamereactor
nyheter

Samsung satsar på utomhus-gaming

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det senaste året har som bekant betytt rejäla förändringar för de flesta av oss. Vi har varit hemma mer och inte rest långt lika mycket. Spelande har också fått ett rejält uppsving under året, men det är oftast förknippat med att sitta utomhus.

Nu tar Samsung sikte på ett nytt koncept, nämligen utomhus-gaming i takt med att många bygger uteplatser med TV och gott om anslutningsmöjligheter. Enligt deras undersökningar (utförd av Norstat, 1018 svarande i åldrarna 18-65+) uppger 45 procent att de skulle vilja " ägna sig åt typiska tv-aktiviteter som att kolla på film eller serier, spela tv-spel och följa sportevenemang" på sin uteplats.

Dessutom uppger 14 procent av de som svarat att det skulle kännas bättre att kunna gejma utomhus då innesittande när det är fint väder för många är förknippat med visst dåligt samvete. Därför lanseras snart The Terrace, en TV som är designad för utomhusbruk, och som släpps i storlekar om 55 till 75 tum. Ljusstyrkan är på 2000 nits för att du ska kunna använda den även när det är riktigt soligt samt att den har flera tekniker för att minimera bländning.

Till den kommer även en ljudlimpa och denna plus TV:n tål temperaturer från minus 30 grader till plus 40, så det låter som att det kan vara ett gångbart alternativ för i princip hela Sverige med andra ord. I slutet av april är det premiärdags.

Kanske är det läge att förvandla baksidan till ett bra tillhåll för sport på helgerna eller gaming i friska luften. Vad tror du om konceptet?

Samsung satsar på utomhus-gaming
Samsung satsar på utomhus-gamingSamsung satsar på utomhus-gaming
Samsung satsar på utomhus-gaming


Loading next content