Svenska
Gamereactor
nyheter
Days Gone

Days Gone 2 skulle få stöd för co-op

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Reaktionerna blev stora när Bloomberg-journalisten Jason Schreier förra veckan avslöjade att Sony sagt nej till Bend Studios planer på att göra Days Gone 2. Många följde därför David Jaffes stream i veckan där God of War-skaparen hade bjudit in Jeff Ross, en av huvudmännen bakom Days Gone (men som hoppat av studion), för att prata om Schreiers rapport. Under de mer än två timmarna tillsammans, kunde Ross avslöja lite om hur planerna för Days Gone-uppföljaren var.

Ross kunde naturligtvis inte säga alltför mycket efter att ha undertecknat ett sekretessavtal och av respekt för sina tidigare kollegor, men det är fortfarande ganska intressanta detaljer. Han bekräftade att de ursprungligen skulle ha ett samarbetsläge i Days Gone 2, samt att förslaget till Sony kring uppföljaren även hade en multiplayerdel. Här skulle spelare utforska världen tillsammans, bygga upp baser och naturligtvis kämpa mot enorma mängder Freakers. Mer än så kunde han inte säga om den potentiella uppföljaren.

Ross berättade också sa att han lämnade Bend Studio som ett resultat av det faktum att han inte såg stora möjligheter till utveckling efter att ha lett arbetet på Days Gone. Nuförtiden arbetar han istället hos Mortal Kombat-skaparna Netherrealm.

Tycker du det låter trevligt med co-op i Days Gone 2?

Days Gone

Relaterade texter

Days Gone (PC)Score

Days Gone (PC)

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har bytt ut legionerna, hästarna och kartorna för att avnjuta apokalypsen med sin skinnväst, hagelbrakare och motorcyklar PC-versionen av Days Gone...

Days GoneScore

Days Gone

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Sonys storsatsning handlar om broderlig kärlek, zombies och motorcyklar. Kim har puttrat omkring i ett postapokalyptiskt Oregon i ständig jakt på bensin...



Loading next content