Svenska
Gamereactor
nyheter
Hood: Outlaws & Legends

Kolla in Hood: Outlaws & Legends-banan New Barnsdale

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om mindre än en månad är det dags att gå på äventyr med den kanske mest berömda brittiska legenden av dem alla, då släpper nämligen Sumo Digitals Hood: Outlaws & Legends. Det är i grunden ett medeltida spel om att begå stötar för att råna staten på dina hårt intjänade skattepengar. Det är dock lättare sagt än gjort för ett annat team gör nämligen detsamma samt att datorkontrollerade vakter bevakar slantarna.

Nu har vi fått en ny trailer som visar upp banan New Barnsdale, vilken enligt beskrivningen "once a free road, New Barnsdale now demands steep tolls for passage, a monument to the greed of the state".

Att döma utifrån trailern ser det ut som en briljant lekplats med massor av gömställen, alternativa rutter och mycket annat. Hood: Outlaws & Legends släpps den 10 maj till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X. Kolla in videon härunder.

HQ
Hood: Outlaws & Legends

Relaterade texter

4
Hood: Outlaws & LegendsScore

Hood: Outlaws & Legends

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har försökt fixa skatteåterbäringen via Hood: Outlaws & Legends, men har i slutändan landat i att vi hellre betalar hög skatt än behöver spendera onödigt mycket tid med detta...



Loading next content