Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon: Breakpoint fortsätter att förbättras

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Något Ubisoft förtjänar mycket beröm för, är hur de fortsätter att stödja och förbättra sina spel även om efter mindre lyckade lanseringar, som till exempel Ghost Recon: Breakpoint.

I februari bekräftade Ubisoft Montreal att Ghost Recon: Breakpoint kommer att få ännu fler expansioner och uppdateringar i år, och den första stora nyheten släpps senare i vår. Företaget kan nu avslöja att nästa uppdatering gör de datorkontrollerade medspelarna mycket bättre och mer komplexa. Bland annat kommer våra medsoldater få ett nytt erfarenhetssystem som erbjuder nya passiva egenskaper, färdigheter och kommandon som vi dock får veta mer om först närmare lanseringen.

Studion bekräftar också att en mycket större uppdatering lanseras i höst, och att den kan bli den största hittills.

Ghost Recon: Breakpoint

Relaterade texter

Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Så är Tom Clancy's spöken tillbaka efter Wildlands-eskapaderna och det är ett minst sagt mättat och genomskinligt äventyr som väntar oss. Breakpoint må underhålla stundvis, men är på det stora hela långt ifrån lika solitt som hade önskat.

9
Ubisoft utlovar mer NFT i framtida spel

Ubisoft utlovar mer NFT i framtida spel

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I går avslöjades det att Ubisoft beslutat att lägga ner stödet för Ghost Recon: Breakpoint, vilket släpptes redan 2019. Även om de ska hålla servrarna igång, kommer det...



Loading next content