Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Räkna med Far Cry 6-nyheter inom kort

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om Ubisoft har både Rainbow Six: Quarantine och Far Cry 6 på gång, har den franska bjässen varit tämligen knapphändig med informationen senaste tiden. Istället är det främst via läckor vi får höra hur det går för Quarantine medan det varit helt tyst om Far Cry 6. Nu säger dock enligt design director Ted Timmins att det är dags att ändra på detta för sistnämnda.

Timmins skriver på Twitter att fans inte ska behöva vänta länge på nytt "exciting content", vilket vi hoppas betyder gameplay samt kanske ett premiärdatum. Ursprungligen var Far Cry 6 tänkt att släppas i februari, men försenades från räkenskapsåret 2021 till 2022.

Far Cry 6 är utannonserat till PC, Playstation 4/5, Stadia, Xbox One och Xbox Series S/X. Med tanke på hur bra föregångarna varit, hoppas vi att detta fortsätter i samma anda.

Far Cry 6

Relaterade texter

Far Cry 6Score

Far Cry 6

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.

4
Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubsioft har nu bestämt sig för att det är dags att dra ur pluggen för Far Cry 6, som fått rejält med stöd ända sedan premiären i oktober 2021. Tanken är att utvecklarna...



Loading next content