Svenska
Gamereactor
nyheter
Nobody Saves the World

Guacamelee-skaparna utannonserar Nobody Saves the World

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vanligt är kvalitet och variation i fokus när Drinkbox, utvecklarna av Guacamelee och Severed, utvecklar spel och ett tydligare exempel på detta än deras nästa titel får man leta efter.

I nyutannonserade Nobody Saves the World spelar du som Nobody, som praktiskt nog hittar ett trollspö med vilket du kan förvandla dig till väldigt många olika saker. Detta är praktiskt eftersom actionrollspelet kommer att erbjuda extremt många dungeons och några bossar som besegras med hjälp av olika färdigheter och mekaniker. För varje utmaning du löser, kommer en ny form att spela som göras tillgänglig, som vi ser flera exempel på i den fräna trailern längst ner.

Tack vare detta får vi ständigt nya styrkor och svagheter att experimentera med, vilket förstärks när de slumpmässigt genererade områdena blir alltmer utmanande och kommer att kräva att du hittar bra och roliga sätt att kombinera dina former på. Enkelt uttryckt låter det som om Drinkbox tänker kombinera de bästa delarna av både Guacamelee-spelen och Severed med klassiska element från liknande spel... och som för att göra allt ännu bättre så släpps det "soon-ish" och dessutom direkt till Xbox Game Pass.

Se nu till att kolla in trailern, för detta lovar riktigt, riktigt gott.

HQ
Nobody Saves the World
Nobody Saves the WorldNobody Saves the WorldNobody Saves the World
Nobody Saves the WorldNobody Saves the World
Nobody Saves the World
Nobody Saves the WorldNobody Saves the WorldNobody Saves the World
Nobody Saves the World

Relaterade texter

1
Nobody Saves The WorldScore

Nobody Saves The World

RECENSION. Skrivet av Niclas Wallin

Niclas har sprungit runt i mörka, ogästvänliga hålor, träffat bisarra figurer och slutligen räddat världen i Drinkbox Studios senaste alster...



Loading next content