Svenska
Gamereactor
nyheter
Outriders

Outriders-fuskare straffas med allmän skambeläggning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du har spelat det massiva Outriders-demot som släpptes för runt månaden sedan, kan du se fram emot att få en mjukstart i det färdiga spelet. Detta eftersom allt du låst upp och dina levlar följer med. Det här lockar såklart fram fuskare som velat låsa upp topputrustning, men nu meddelar People Can Fly att de har identifierat dem och har en otrevlig överraskning på gång.

I ett längre inlägg på Reddit, presenterar People Can Fly sin policy gentemot fuskare och förklarar att alla som myglat i demot och tänkt spela det färdiga spelet bör ta bort alla sina sparfiler (karaktärer och föremål). Om inte, väntar en Game of Thrones-inspirerad 'walk of atonement'.

Utvecklaren skriver att omkring 0,1% av spelarna fuskat och skriver att de är väl medvetna om vilka det är samt tillägger "even the person who gave themself 600 Legendary Weapons". Om du har fuskat med någon karaktär kommer alla dina andra också att drabbas, och vill du spela med andra kommer alla kunna se att du fuskar:

• Repercussions are account wide, not character specific
• You will not be able to matchmake with legit players
• Matchmaking will likely take significantly longer
• You will still be able to play solo
• In future, your HUD will have a discreet but visible watermark placed on it so that gameplay footage created on this account can be readily identified as coming from a flagged account.

Och det verkar väl rimligt, tycker vi. Fuskare förstör för alla, och förhoppningsvis får detta folk att avstå från att ta med sig hackade karaktärer till Outriders när det släpps den 1 april.

Outriders

Relaterade texter

OutridersScore

Outriders

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blytung action och utomjordisk mystik blandas i People Can Flys överraskande underhållande Outriders. Jonas Mäki har lirat det sönder och samman...

0
Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår fick vi se en ny trailer för den kommande Worldslayer-expansionen som släpps till Outriders den 30 juni, och idag fick vi en mer djupgående presentation av dess...



Loading next content