Svenska
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 förbättras på flera sätt inom kort

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bara fyra dagar återstod av februari när CD Projekt Red bekräftade att de inte skulle hinna få den massiva uppdateringen till Cyberpunk 2077 redo till mars som utlovat, och sedan dess har de varit knäpptysta. Vi vet fortfarande inte exakt när uppdateringen kommer denna månad, men nu har de åtminstone berättat en del om vad som fixas. CD Projekt Red har publicerat en rejäl genomgång och fyra videor som avslöjar några av de viktigaste punkterna i uppdatering 1.2.

En av de mest grundläggande är att polissystemet renoverats rejält. Det faktum att polisen plötsligt dyker upp bakom oss från ingenstans ska hända i klart mindre omfattning, och för att göra det lite mer realistiskt införs en övervakningsdrönare som kommer att bedöma om polisen behövs eller ej.

HQ

Punkt nummer två kommer att glädja de av oss som inte är särskilt nöjda med hur körningen känns, för det blir möjligt att justera "Steering Sensitivity". Koden har även ändrats så att styrningen blir mer koncis om bilduppdateringen hostar till samt att flera bilar setts över individuellt för att kännas bättre.

HQ

Punkt tre handlar fortfarande om bilar. Uppdateringen lägger nämligen till en "Unstuck feature" som gör att du aldrig längre kommer sitta fast för gott.

HQ

Slutligen blir det möjligt att göra så att du inte kastar dig genom att dubbeltrycka på knapparna för rörelser, utan istället gör det genom att dubbeltrycka på ducka.

HQ

Det här är bara några av de saker som den massiva uppdateringen kommer att fixa, och vi ser fram emot att få se vad de har på gång utöver detta. Förhoppningsvis gör Cyberpunk 2077 även comeback till Playstation 4 så snart som möjligt.

Cyberpunk 2077

Relaterade texter



Loading next content