Svenska
Gamereactor
nyheter
Doom Eternal

Doom Eternal klarades av fler personer än Doom 2016

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är ett välkänt faktum att de flesta personer aldrig klarar sina spel. Det kan såklart bero på en rad orsaker som dess längd, andra heta titlar som pockar på uppmärksamheten samt såklart hur bra spelet faktiskt är. Man kan även tänka sig att väldigt svåra spel skulle ha en lägre procent personer som varvar dem, men så behöver det inte vara.

Till PC Gamer avslöjar director Hugo Martin att den andel spelare som körde igenom hela Doom Eternal faktiskt är "much higher" jämfört med original-Doom från 2016. Några konkreta siffror eller andra detaljer får vi dock inte, men det verkar alltså som att folk verkligen gillade spelet.

Detta lovar såklart gott inför den andra Doom Eternal-expanionen The Ancient Gods Part II som faktiskt släpps idag och avslutar Doom Slayer-sagan. Hör du till de tappra som lirat igenom hela Doom Eternal?

Doom Eternal

Relaterade texter

0
Doom Eternal får ett Horde- läge

Doom Eternal får ett Horde- läge

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Doom Eternal har nyligen fått ett poängbaserat Horde- läge med uppdateringen 6.66. I det så kan du spela ett vågbaserat spelläge och tävla om att bli etta i världen. Med...



Loading next content