Svenska
Gamereactor
nyheter
Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Ny Dungeons & Dragons: Dark Alliance-trailer avslöjar junipremiär

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Både Tuque Games och Wizards of the Coast var relativt hemlighetsfulla när de för drygt ett år sedan bekräftade att ett actionfokuserat Dungeons & Dragons-spel var under utveckling. Och tydligen behöver vi inte heller vänta särskilt länge på att få se om detta kan bli en bra utmanare till Baldur's Gate, Divinity: Original Sin II och The Gang.

Nu har nämligen den första gameplay-trailern från Dungeons & Dragons: Dark Alliance släppts, och förutom att visa hur Drizzt Do'Urden, Catti-brie, Bruenor samt Wulfgar använder olika vapen/färdigheter i kampen mot välkända varelser från D&D-universumet i realtid - avslöjas dessutom att spelet lanseras den 22 juni.

Något som inte visas i trailern är att utvecklarna även hämtar lite inspiration från bland annat Souls-spelen genom att ge oss möjlighet att vila och fylla magiska drycker på vissa ställen. Men gör du detta, kommer fiender du har dödat att återupplivas. Lägg till detta att du får större chans att hitta bra loot ju mindre ofta du nyttjar vilan.

Kolla in trailern här nedan, detta ser verkligen väldigt trevligt ut, tycker vi.

HQ
Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Relaterade texter



Loading next content