Svenska
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Snart är det dags att fira påsk i Hitman 3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Danskarna hos IO Interactive har redan byggt ut Hitman 3, men ännu är de inte klara och vi kan se fram emot mer av det roliga redan denna månad. Något som kallas Berlin Egg Hunt kommer nämligen att köras mellan den 30 mars fram till den 12 april.

Där väntar en exklusiv fest på Club Hölle, som har en ganska speciell klädkod, och eftersom den redan är fullpackad kommer vi få utforska delar av staden som vanligtvis inte används så ofta. Vi kan bland annat se fram emot påskdekorationer, graffiti, artefakter och mycket annat.

Det är även andra roligheter planerade till den närmsta tiden, spana in videon härunder får att få se vad som är på gång, med bland annat Escalation-uppdraget Satu Mare Delirium till alla som äger Deluxe-utgåvan.

HQ
Hitman 3
Hitman 3

Relaterade texter

Hitman 3Score

Hitman 3

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Hitman är tillbaka för en avslutande dödsdans som ska knyta ihop den nya trilogin och vi har satt betyg på den tredje delen...

1
Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sean Bean är förmodligen är mest känd för sina många ikoniska dödsfall. Boromir, Ned Stark, Trevelyan och många fler karaktärer spelad av honom har mött ett för tidigt...



Loading next content