Svenska
Gamereactor
nyheter
Torchlight III

Zynga köper upp Torchlight III-utvecklaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit en trend med uppköp av spelutvecklare nyligen och det verkar inte som att den kommer lägga sig på länge än. Nu meddelar Zynga att de köpt upp Echtra Games. Det är förmodligen inget välbekant namn och de har faktiskt bara gjort ett spel - Torchlight III.

Det möttes med ganska blandade betyg, med det går inte att förneka att utvecklarna består av skickliga veteraner, i synnerhet Echtra-grundaren Max Schaefer som tidigare arbetade på de två första Diablo-spelen. Zynga-chefen Frank Gibeau kommenterar:

"Max and his team at Echtra Games are responsible for some of the most legendary game properties ever created, and they are experts in the action RPG genre and cross-platform development. This acquisition will be instrumental in growing our iconic licenses and brands from mobile to PCs and consoles, while helping to further expand Zynga's total addressable market."

Echtras första projekt som en Zynga-studio blir "a new, yet to be announced RPG for cross-platform play" som ska utvecklas tillsammans med NaturalMotion (som också ägs av Zynga).

Torchlight III

Tack Games Industry

Relaterade texter

0
Zynga köper upp Torchlight III-utvecklaren

Zynga köper upp Torchlight III-utvecklaren

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har varit en trend med uppköp av spelutvecklare nyligen och det verkar inte som att den kommer lägga sig på länge än. Nu meddelar Zynga att de köpt upp Echtra Games....

0
Gamereactor Live: Vi spelar Torchlight III

Gamereactor Live: Vi spelar Torchlight III

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Idag släpps som bekant Torchlight III till PC, Playstation 4, Switch och Xbox One efter att ha funnits tillgänlgigt som Early Access-spel i fem månader. Det utspelas...



Loading next content