Svenska
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Elder Scrolls V: Skyrim blir brädspel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du är sugen på att spela The Elder Scrolls V: Skyrim så finns goda möjligheter att göra detta eftersom det släppts till de flesta större format sedan Xbox 360 släpptes år 2005. Snart behöver du inte ens elektricitet för att kunna utforska Skyrim.

Modiphius har nämligen utannonserat ett Skyrim-brädspel som enligt uppgift redan är färdigställt. De kommer att starta en crowfunding-kampanj för att finansiera det på Gamefound, men har ännu inte bekräftat när denna drar igång. Tyvärr är det ännu knapphändigt med detaljer, men teamet skriver att det är ett "epic co-operative board game of adventure across Skyrim for 1-4 players".

Som svar på en fråga, skriver de även att "the project will be launching with the full graphic design done for you to check (including the complete rules) plus a Tabletop Simulator version to try the gameplay". Vi återkommer med bilder och mer information när kampanjen för Skyrim-brädspelet är igång.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterade texter

4
Skyrim-hästarna kan skvallra på dig

Skyrim-hästarna kan skvallra på dig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

När du vandrar runt i Skyrims skogar utan att någon ser vad du håller på med, är det lätt att tro att det inte finns någon som kan se dig begå brott. Vare sig det handlar...



Loading next content