Svenska
Gamereactor
nyheter
Hood: Outlaws & Legends

Hood: Outlaws and Legends introducerar Ranger i ny trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har inte varit särskilt mycket snack och hype inför kommande Hood: Outlaws and Legends, men vi misstänker att det kommer ändras nu när vi närmar oss premiären den 10 maj. Spelet baseras löst på legenderna om Robin Hood, som tyckte folk betalade för mycket skatt och bestämde sig för att fixa en återbäring på egen hand.

Hood: Outlaws and Legends utvecklas av Sumo Digital och bjuder på en mörkare twist på den klassiska berättelsen. Det är ett multiplayerspel där du och tre andra stråtrövare ska stjäla pengar, men tyvärr finns det ytterligare en liga som försöker göra samma sak samtidigt. Dessutom finns faror i omgivningarna samt vakter som ställer till det.

Fyra spelbara klasser finns att välja på, där en av dem är Ranger. Denna kan döda fiender på långt avstånd samt använder smygande och list för att få strategiska fördelar. I en ny trailer får vi bekanta oss med Rangern närmare, medan de tre andra klasserna - Brawler, Hunter och Mystic - behandlas i separata videos längre fram.

Hood: Outlaws and Legends släpps till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X. Om du förhandsbokar Hood: Outlaws & Legends - Year 1 Edition, får du tjuvstarta tre dagar tidigare samt framför allt tillgång till spelets tre första Battle Pass och ett exklusivt skin-paket kallat Forest Lords.

HQ
Hood: Outlaws & Legends

Relaterade texter

4
Hood: Outlaws & LegendsScore

Hood: Outlaws & Legends

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har försökt fixa skatteåterbäringen via Hood: Outlaws & Legends, men har i slutändan landat i att vi hellre betalar hög skatt än behöver spendera onödigt mycket tid med detta...



Loading next content