Svenska
Gamereactor
nyheter
Journey to the Savage Planet

Rapport: Journey to the Savage Planet 2 var under utveckling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har tidigare rapporterat om hur Typhoon Studios köptes upp av Google i december 2019, bara för att mindre än 14 månader upplösas när Stadia-avdelningen beslutade sig för att lägga ner all egen spelutveckling. Som för att göra allt värre, släpptes studions första Stadia-spel dessutom samma dag som de fick packa ihop.

Kort efter lanseringen upptäckes en rejäl bugg, men eftersom utvecklarna inte fanns kvar, tog det tre veckor innan det fixades (något vi skrivit om). Nu rapporterar VGC om vad Typhoon Studios arbetade på när de tvingades lägga ner, och det visar sig att de filade på Journey to the Savage Planet 2. Det skulle ha varit "far grander in scale and feature fully animated cut-scenes".

Även detta spel drabbades naturligtvis av Googles rensning, och sannolikt kommer det aldrig att släppas.

Vi kan ändå rekommendera er att kolla in Journey to the Savage Planet, vilket bjuder på co-op, roliga pussel och utforskandet av en extremt färgglad planet. Räkna inte med en uppföljare bara.

Journey to the Savage Planet

Relaterade texter

6
Journey to the Savage PlanetScore

Journey to the Savage Planet

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att bli strandsatt på en helt ny planet, behöver inte vara så illa. Vi har haft rätt trevligt, rent av, i Journey to the Savage Planet...



Loading next content