Svenska
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Rykte: Horizon Forbidden West försenas till 2022

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Playstation-chefen Jim Ryan sade nyligen i en intervju hos GQ att Gran Turismo 7 försenas till 2022, men att han "feeling pretty good about" Horizon Forbidden West, när han talade om spel som ska lanseras i år. Jim Ryan har naturligtvis mer insyn i detta än egentligen någon annan, men trots det är det inte alla som tror på vad han säger.

Anton Logvinov, som tidigare läckte att Horizon: Zero Dawn skulle komma till PC, säger nu på Twitter att han väntar sig att Horizon Forbidden West ska försenas till nästa år. Vi får dock inga källor eller förklaringar, så det är ett vagt rykte som främst är intressant för att han tidigare bevisat sig ha god koll på Guerrilla Games.

Sedan utannonseringen i juni förra året har vi inte fått se något från spelet, varken under The Game Awards eller veckan Playstation-stream, och pågående pandemi har som bekant försvårat spelutvecklingen rejält. Det har redan varit flera corona-relaterade förseningar av det tyngre slaget, och vi lär säkerligen få se åtskilliga till. Om Horizon Forbidden West återfinns bland dessa återstår att se, men vi håller tummar och tår för att det är Ryan som är pålitlig i detta fall samt att Logvinov är ute och cyklar.

Horizon Forbidden West

Tack Wccftech

Relaterade texter

1
Horizon Forbidden West: Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West: Burning Shores

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

För att först och främst klargöra: Burning Shores tar vid efter att eftertexterna till förra årets kanonspel Horizon: Forbidden West rullat förbi. Du måste alltså ha...

Horizon: Forbidden WestScore

Horizon: Forbidden West

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Henric har hoppat in i tidsmaskinen och satt betyg på fortsättningen av Aloys äventyr i en vacker postapokalyptisk värld...



Loading next content