Svenska
Gamereactor
nyheter
Outriders

Allt om dagens Outriders-demo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När People Can Fly utannonserade en försening av Outriders i januari, fick vi samtidigt den glada nyheten att det släpps ett demo den 25 februari. Förra veckan kunde de berätta lite mer om vad vi kan förvänta oss från det, och avslöjade även att de skulle ha en separat stream med ännu mer information dagen innan demot lanserats. Och detta löfte höll man.

Outriders-demot lanseras till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series ikväll 18:00. Spelare från alla plattformar kommer kunna spela tillsammans, och alla framsteg du gör kommer att föras över till själva spelet om du sedan köper det till samma konsolfamilj (eller PC-plattform).

När det gäller själva innehållet blir det möjligt att spela som samtliga fyra klasser (Devastator, Pyromancer, Technomancer och Trickster) i både prologen och det första kapitlet, vilka kan liras igenom så många gånger du vill, men max-level är 7. Det är dock ingen mening att hamstra resurser under de fem veckorna som är kvar till lanseringen, eftersom utvecklarna har infört begränsningar för detta så att ivriga spelare inte får spelmässiga fördelar.

PC-kraven för spelet hittar du här, och du kan ladda ner demot från och med klockan 18:00 ikväll - om allt går som planerat.

HQ
Outriders

Relaterade texter

OutridersScore

Outriders

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blytung action och utomjordisk mystik blandas i People Can Flys överraskande underhållande Outriders. Jonas Mäki har lirat det sönder och samman...

0
Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår fick vi se en ny trailer för den kommande Worldslayer-expansionen som släpps till Outriders den 30 juni, och idag fick vi en mer djupgående presentation av dess...



Loading next content