Svenska
Gamereactor
nyheter
Project 007

Räkna med karaktärsdrivna scener och mycket dialog i IO Interactives James Bond

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra året meddelade danska IO Interactive att de arbetar på ett James Bond-spel, något som känns som en perfekt matchning som får oss att undra varför det inte gjorts redan tidigare. IO Interactive utvecklar som bekant de populära Hitman-spelen och det är som bekant mycket ur dessa titlar som skulle fungera som bra grund för James Bond.

Det är mycket vi inte vet om detta spel, men IO har bekräftat att Bond inte kommer efterlikna någon 007-skådespelare och att det blir en originalstory. Just sistnämnda är intressant, då en ny platsannon ger lite antydningar om att vi kan se fram emot en tämligen välutvecklad story. Studion letar nämligen efter en writer som kan leverera "character-driven scenes with substantial dialogue". Vi kan dessutom förvänta oss "story-arcs and objectives that are tied to larger story goals and have a red thread that leads the player down a story path".

Det är såklart inte direkt något konkret, men tillräckligt för att hypen ändå ska ökas något för vår del, hur känner du själv?

Project 007

Relaterade texter



Loading next content