Svenska
Gamereactor
nyheter
Outriders

Massor av detaljer kring nästa veckas Outriders-demo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med mindre än en vecka kvar innan People Can Fly släpper sitt demo av co-op-actionrollspelet Outriders, har de nu i en +20 inlägg lång Twitter-rant låtit berätta mer om vad som väntar oss.

Bland annat slår de fast att detta är ett demo och inte något slags beta (så du får spela hur mycket du vill, och det tas inte bort sedan Outriders släppts), samt att det lanseras till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X. Stadia får alltså inte vara med, även om det färdiga spelet kommer även till Stadia den 1 april. PC-versionen av demot är minst 24 gigabyte och till konsolerna är det minst 22 gigabyte, men du kommer tyvärr inte kunna förladda det.

Det finns crossplay tillgängligt i Outriders-demo, men detta är inte helt färdigt ännu och måste aktiveras manuellt. People Can Fly skriver också att demot "inkluderar spelets prolog och öppningskapitel" samt "alla fyra klasserna och sex karaktärs-slots", medan "level-taket är sju". Du kommer få behålla din sparfil från demot om du senare bestämmer dig för att köpa Outriders till samma plattform som du spelade demot på, för att på så sätt få behålla din loot och det du låst upp.

Outriders-demot släpps den 25 februari klockan 18:00. Kommer du ta tillfället i akt att prova detta?

Outriders

Relaterade texter

OutridersScore

Outriders

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blytung action och utomjordisk mystik blandas i People Can Flys överraskande underhållande Outriders. Jonas Mäki har lirat det sönder och samman...

0
Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår fick vi se en ny trailer för den kommande Worldslayer-expansionen som släpps till Outriders den 30 juni, och idag fick vi en mer djupgående presentation av dess...



Loading next content