Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Rockstar firar alla hjärtans dag i GTA Online

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Imorgon är det som bekant alla hjärtans dag, vilket brukar uppmärksammas i spelvärlden. Det inkluderar Rockstar som ger oss chansen att tjäna GTA$ och RP i Grand Theft Auto Online. Till att börja med ger de parorienterade spelsätten Till Death Do Us Part och Shotgun Wedding nu trippel GTA$ och RP, medan DJ-uppdrag med Moodymann, Keinemusik och Palms Trak ger dubbel GTA$ och RP.

Spelare som klarar Cayo Perico Heist-finalen belönas med en gratis Buckingham Luxe Tee och champagne kommer vara gratis på nattklubbarna. Nattklubbarna kommer i sig självt även var 40% billigare samt att uppgraderingar till byggnaderna är 30% rabatterade.

Flera forton kommer också att säljas till lägre pris, däribland Albany Roosevelt, Buckingham Valkyrie och Ocelot Swinger som alla kapats med 40%. Prime Gaming-medlemmar kan slutligen se fram emot ytterligare rabatter, gratir utrustning och extra cash - förutsatt att ditt konto är kopplat till Social Club.

Ett inte helt tokigt sätt att fira alla hjärtans dag, kort sagt.

Grand Theft Auto V

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content