Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Borderlands 3: Director's Cut bjuder på spännande nyheter i mars

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Gearbox Software utannonserade det andra säsongspasset till Borderlands 3, var de tämligen hemlighetsfulla om innehållet, och lovade mer information senare. Och nu bjuder de på just detta.

Under gårdagens The Borderlands Show berättade Greg Miller från studion att Borderlands 3 får en Director's Cut-expansion som släpps den 18 mars, och det kommer sannerligen inte vara någon brist på innehåll. Detta gäller även när vi snackar storlek, eftersom expansionen bland annat kommer att låta oss testa våra färdigheter och vapen mot Raid-bossen Hemovorous the Invincible. Denna jättelika Varkid väntar bakom en tidigare stängd dörr som du och dina kamrater måste slanta upp 500 Eridium för att få öppna. Där väntar en brutal strid då denna varelse tar hänsyn till vilken level du har samt din Mayhem Mode-nivå. Därför får du naturligtvis inte bara ett klapp på axeln om du dödar besten, utan Gearbox utlovar att denna utmaning bjuder på spelets bästa loot.

Naturligtvis får vi lite mer historia också. Ava är på jakt efter några övernaturliga farligheter, men behöver uppenbarligen hjälp från oss genom en serie nya storyuppdrag på Pandora, Promethea, Eden-6 och Nekrotafeyo. Eftersom detta är ett mordmysterium väntar inte bara intensiva strider utan vi ska också undersöka brottsplatser, och hur vi tolkar ledtrådar kommer tydligen att påverka hur lätt det är att avancera framåt i historien samt påverka universumet.

Gearbox lägger nu även till så kallade Vault Cards. Dessa är helt enkelt Battle Pass-liknande, dagliga och veckovisa, utmaningar som kommer att belöna oss med utrustning skräddarsydd för vår nivå och kosmetiska godsaker. Endast det första kortet kommer att finnas tillgängligt från start, medan de andra två kommer att distribueras under hela året.

En Director's Cut kommer naturligtvis även med bonusmaterial. Här kommer det att finnas bakgrundsfilmer, konceptbilder, berättelser och liknande från utvecklingen av Borderlands 3. Dessutom påminner vi om att Broken Hearts Day-eventet startar idag och årets upplaga erbjuder nya versioner av fjolårets skins och två legendariska vapen.

Borderlands 3

Relaterade texter

0
Linked In-profil nämner Borderlands 4

Linked In-profil nämner Borderlands 4

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Borderlands är utan tvekan en av Gearboxs populäraste spelserier, och att studion skulle jobba på en ny titel i följetongen kommer kanske inte som någon större...

0
Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Gearbox är inga främlingar när det kommer till att bunta ihop sina Borderlands-titlar i diverse samlingar, och nu kan ytterligare en sådan vara på väg. Det sydafrikanska...



Loading next content