Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Xbox-marknadsföringschefen vill ha ett samarbete mellan Halo och Tesla

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många vet redan att Elon Musk gillar att spela PC, även om han säger sig inte ha tid på samma sätt som förut. Men hans Tesla-bilar levereras dock fortfarande med flera spel installerade, inte minst The Witcher 3: Wild Hunt i den nya Model S (som vi tidigare rapporterat om). Men TV-spel då, vad tycker Musk om det?

När han tillfrågades om detta samt vilka favoriter han har strax innan helgen på Twitter, svarade han kort och gott: "Only Halo"

Det här uppmärksammades såklart av det officiella Halo-kontot, men även at Xbox-marknadsföringsbossen Aaron Greenberg. Och Greenberg tycker rent av att det ska bli någon form av samarbete mellan Tesla Cybertruck och Halo, samt uppmanar Xbox-fans att efterfråga detta:

"Sure feels like a Tesla x Halo collab needs to happen at some point!? #Cybertruck #Warthog

To be clear this would be a dream collab for me and many fans I know. So if you like the idea, speak up and maybe something in the future could happen, who knows!?"

Vad tror du om ett samarbete mellan Tesla och Microsoft kring Cybertruck och Halo?

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content