LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      nyheter
      Project 007

      IO Interactive: Vi gör vår egen digitala Bond

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      En av de största utannonseringarna under detta ännu unga år, var att Io Interactive arbetar på ett James Bond-spel. Det verkar såklart passa perfekt med tanke på att de ju även gör spelen om Agent 47 i Hitman-serien, men hittills har vi inte fått några detaljer.

      Men i en intervju hos Danmarks Radio, berättar dock director Hakan Abrak intressanta detaljer och avslöjar att Io:s Bond inte baseras på någon skådespelare, kommer ha en helt nyskriven story samt att det kan komma att bli första spelet i en trilogi:

      "Vi har fått skapa vår egen digitala Bond, som inte kommer att baseras på en Bond-skådespelare. Vi gör också en originalberättelse, och man kan lätt föreställa sig att det kan vidareutvecklas till en trilogi."

      Bond-spelen har varit en mixad kompott med få riktigt bra, men desto fler mediokra och dåliga titlar. Vi tror och hoppas att Project 007 har en hygglig chans att höja kvalitetssnittet, men det lär dröja något år innan vi får svaret.

      Project 007
      Filmposter för Never Say Never Again

      Relaterade texter



      Loading next content