Svenska
Gamereactor
nyheter
Immortals: Fenyx Rising

Immortals: Fenyx Rising-expansionen A New God släpps på torsdag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare denna månad rapporterade vi om ryktet som sade att den första expansionen till Immortals: Fenyx Rising - A New God - skulle lanseras den 21 januari. Källa var ett publicerat datum på Nintendo Eshop, men nu påminns vi om att även detta är något man ska vara försiktig med att lita för mycket på.

Med det sagt är det verkliga datumet inte långt därifrån. A New God släpps nämligen den 28 januari, det vill säga nu på torsdag. Samtidigt berättar de lite mer specifikt vad expansionen handlar om. Anledningen till att Fenyx nu måste lösa nya utmaningar, är att gudarna har gjort ett test för att som om du verkligen ska betraktas som en av dem. Således väntar ny spelmekanik, fyra färdighetsuppgraderingar och ny utrustning som bland annat låter oss hoppa flera gånger.

Immortals: Fenyx Rising

Relaterade texter

8
Immortals: Fenyx RisingScore

Immortals: Fenyx Rising

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Ubisoft återvänder till den grekiska övärlden och de antika gudarna, och denna gång är humor och lättåtkomlighet i strålkastarljuset. Joakim har dräpt söta björnar och tänkt på mytologiska penis-sagor under en vecka, och han är nu redo att dela ut ett betyg...



Loading next content