Svenska
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Hitman 3 fick seriens största digitala lansering någonsin

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Gamereactor nyligen snackade med IO Interactive-bossen Hakan Abrak, avslöjade han att Hitman 3 måste ha en omsättning på närmare 700 miljoner kronor för att kunna betraktas som en framgång. Vi vet inga specifika försäljningssiffror ännu, men lyckligtvis verkar det som att spelet har startat ganska bra från början.

I ett meddelande på Twitter har studion nu bekräftat att Hitman 3 är den största digitala lanseringen i seriens historia:

"Hitman 3 has arrived! And it's the biggest digital launch in franchise history."

Det är såklart bra, men vi vill ändå påminna om att praktiskt taget alla spel, på alla plattformar, har en förändrad försäljningsdistribution där digitalt växer snabbt. Att nya spel i populära serier blir "den största digitala lanseringen" är därför inte ovanligt.

Vi har nått ut för mer konkret information om försäljningssiffrorna. Fram till dess säger vi dock fortfarande grattis till IO.

Hitman 3

Relaterade texter

Hitman 3Score

Hitman 3

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Hitman är tillbaka för en avslutande dödsdans som ska knyta ihop den nya trilogin och vi har satt betyg på den tredje delen...

1
Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sean Bean är förmodligen är mest känd för sina många ikoniska dödsfall. Boromir, Ned Stark, Trevelyan och många fler karaktärer spelad av honom har mött ett för tidigt...



Loading next content