Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Spela Ghost Recon: Breakpoint gratis denna helg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Inga planer inför helgen? Då har Ubisoft ett förslag åt dig. Varför inte ladda ner och provspela Ghost Recon: Breakpoint? Det är helt gratis (alla format) från och med idag fram till den 25 januari klockan 18:01. Som du kanske vet finns redan en sex timmar lång testversion, men här finns inga sådana begränsningar, så om du sätter igen direkt och skiter i mat + sömn så bör du kunna få ut 100 spelade timmar.

Ghost Recon: Breakpoint hade tyvärr gott om brister när det släpptes under 2019, men Ubisoft har inte gett upp, utan byggt ut spelet kontinuerligt enligt communityts återmatning samt även med nytt innehåll. Vi tycker absolut det är värt att kolla, passa på nu när det är gratis.

Ghost Recon: Breakpoint

Relaterade texter

Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Så är Tom Clancy's spöken tillbaka efter Wildlands-eskapaderna och det är ett minst sagt mättat och genomskinligt äventyr som väntar oss. Breakpoint må underhålla stundvis, men är på det stora hela långt ifrån lika solitt som hade önskat.

9
Ubisoft utlovar mer NFT i framtida spel

Ubisoft utlovar mer NFT i framtida spel

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I går avslöjades det att Ubisoft beslutat att lägga ner stödet för Ghost Recon: Breakpoint, vilket släpptes redan 2019. Även om de ska hålla servrarna igång, kommer det...



Loading next content