Svenska
Gamereactor
nyheter
Fall Guys

Fall Guys kommer till Game Pass enligt Microsoft, men Devolver Digital håller inte med

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I vad som måste betraktas som en av de minst officiella och märkligaste utannonseringarna någonsin, har det officiella kontot för Xbox Game Pass på Instagram utannonserat att Fall Guys: Ultimate Knockout är på väg till Microsofts populära prenumerationstjänst för spel.

Detta skedde dock inte i ett separat inlägg, utan i ett svar till en användare som skrev kommentaren "i want fall guys on game pass", följt av en arg emoji. Detta fick Game Pass-kontot att svara: "it's coming". Med tanke på att det varit en del interaktion mellan Xbox Game Pass-kontot och Fall Guys på sociala medier (Twitter) senaste tiden, har det spekulerats om just detta.

Och där kunde storyn ha slutat men det verkar som att någon i Xbox Game Pass-teamet gjort en rejäl tabbe. När detta började uppmärksammas, tog utgivaren Devolver Digitial till orda på Twitter och skrev att "There are no plans for Fall Guys to come to any form of Gamepass".

Därmed är vi tillbaka på ruta ett med Fall Guys: Ultimate Knockout som bara finns tillgängligt till PC och Playstation 4. Det är värt att poängtera att det är väldigt dåligt gjort av Xbox-teamet att utlova spel som inte kommer, i synnerhet när det är stora titlar som är exklusiva till en konkurrent. Det kan även vara så att Devolver Digital på grund av ett exklusivitetsavtal inte kan parat om andra versioner ännu, men det är givetvis fortfarande dåligt gjort av Game Pass-ansvariga.

Fall Guys

Relaterade texter

0
Fall Guys fyller tre år

Fall Guys fyller tre år

NYHET. Skrivet av Conny Andersson

Det går inte att förneka att Fall Guys gjorde ett avtryck när det lanserades för tre år sedan till PC och Playstation. Utvecklarna på Mediatonic gav oss ett lite...



Loading next content