Svenska
Gamereactor
nyheter
Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizon var mest omtalat på Twitter under 2020

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Twitter har kommit att bli en naturlig mötesplats för spelvärlden där företag, individuella spelutvecklare, media och gamers utannonserar saker, utvärderar och umgås. Det har lett till att gaming är de sjätte mest diskuterade ämnet på just Twitter, och i ett längre inlägg, avslöjar nu Twitter vad det är vi pratar om i spelsammanhang.

Det visar sig bland annat att det mest omtalade spelet under 2020 inte var supersuccén Among Us, eller för den delen Genshin Impact, Fortnite och liknande - utan Animal Crossing: New Horizons. Du kan kolla in de hetaste spelen på Twitter i i listan nedan och passa på att besöka länken ovan för en genomgång av vilka länder som pratar mest spel på Twitter, vilka spelevent som det snackades mest om och vilka spelpersonligheter som varit mest omtalade.

Animal Crossing: New Horizons

Vi vill även passa på att påminna om att Gamereactor såklart också finns på Twitter. Att följa oss är ett bra sätt att inte riskera att missa något viktigt. Du hittar oss här.

Relaterade texter

Animal Crossing: New HorizonsScore

Animal Crossing: New Horizons

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Trött på jäkt och stress? Tom Nook har lösningen åt dig; en egen, solig ö att bygga ett nytt och bekymmersfritt liv på. Jonas Mäki har recenserat Animal Crossing: New Horizons...

0
Lego visar upp sina Animal Crossing-set

Lego visar upp sina Animal Crossing-set

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan överraskade Lego och Nintendo många av oss med att utannonsera ett Animal Crossing-samarbete. Nu när vi fått smälta och samla oss efter den nyheten, har Lego...



Loading next content