Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: The Burning Crusade

Nya vyer i Burning Crusade

Sista zonen öppnad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I den senaste patchen öppnades Shadowmoon Valley och därmed går det att utforska hela Outland, även om stora delar av den förstnämnda och Blade's Edge Mountains inte är färdigbefolkade än. Trots att jag är ungefär fem nivåer för svag för att besöka stället trotsade jag faran och begav mig in i dödens dal.

Nära ingången ligger en orchby, Shadowmoon Village, som är under belägring från ett närbeläget demonfort. Trots mina goda intentioner blev jag knappast välkomnad och blev istället brutalt nerhuggen av fem arga orcher.

Färden gick vidare längre åt sydöst där Kurdran Wildhammer, den gamle hjälten från Warcraft 2, fortfarande håller befästningarna. Därefter hittade jag ett olycksbådande berg där blodalver under Illidan håller på att göra något elakt, och sedan två mindre platser där de som slagit sig ihop med Aldor- respektive Scyer-fraktionen kan vila sig. Men det främsta målet är förstås Black Temple. Det är en gammal draeneibyggnad som nu används för Illidans lömska syften. Än så länge går det inte att gå in och området är nästan tomt sånär som på en massa kvaddad krigsmateriel, men det ser grymt imponerande ut och kommer att bli ett maffigt slutkapitel på äventyrandet i Outland.

World of Warcraft: The Burning CrusadeWorld of Warcraft: The Burning CrusadeWorld of Warcraft: The Burning CrusadeWorld of Warcraft: The Burning Crusade

Relaterade texter



Loading next content