Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite-utvecklare nämner inte Xbox One på LinkedIn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Halo Infinite utannonserades redan från start till Xbox One, och trots rykten om att Microsoft skrotat den versionen, har 343 Industries stått på sig; Halo Infinite ska släppas till Xbox One. Men blir det verkligen så i slutändan?

Det bekräftades nyligen att Halo Infinite blivit försenat tills hösten, vilket betyder att Xbox Series S och X kommer vara närmare ett år gammal när spelet släpps. Xbox One är knappast den hetaste konsolen just nu, och lär vara så i ännu mindre grad hösten 2021. För Microsofts del är det ju onekligen så att en nedlagd Xbox One-version skulle frigöra resurser för Xbox Series S/X-utgåvan. Nu har GamingBolt noterat en intressant sak på LinkedIn som kan tyda på att Microsoft gått den vägen.

I profilen till Halo Infinites UI art lead Chad Mirshak, så nämns nämligen bara Xbox Series S/X-versionen av Halo Infinite. Det kan såklart handla om en enkel felskrivning, men det är värt att påminna om att Microsoft Flight Simulator också ryktas ha slopats till Xbox One, och har idag bara utannonserats till just Xbox Series S och X.

En inte helt orimlig gissning är att Microsoft bestämt sig för att lägga mer krut på de nya konsolerna, eftersom de med Xbox One ändå kommer kunna spela alla grafiktunga titlar streamat via xCloud.

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content