Svenska
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

CD Projekt Red-bossen gillar tweets som kritiserar Sony

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar som att CD Projekt Red och Sony inte drar jämt sedan kalkonlanseringen av Cyberpunk 2077. Efter att folk noterat att spelet lanserats i ett ofärdigt skick, sade CD Projekt Red att folk som köpt spelet och var missnöjda, skulle höra av sig till Microsoft och Sony för återbetalning.

Men detta var emot deras policy, i synnerhet i Sonys fall, något som de rapporteras vara klart upprörda över. Det ledde i sin tur till att Sony tog bort spelet från Playstation Store, med resultatet att CD Projekt Red-bossen Adam Badowski blev upprörd. Nu noterar VGC att Badowski gillar flera Twitter-inlägg med starkt kritiskt innehåll riktat mot Sony och deras beslut att ta bort Cyberpunk 2077.

När detta upptäcktes av media, lät något (förmodligen Badowski själv) ta bort dessa 'likes'. Hur länge vi behöver vänta innan Cyberpunk 2077 återkommer till Playstation återstår att se. Om du vill spela det redan nu, rekommenderar vi att du gör det till PC eller Xbox Series S/X. Tyvärr lämnar det mycket i övrigt att önska till Playstation 4, Playstation 5, Xbox One och Xbox One X.

Cyberpunk 2077

Relaterade texter



Loading next content