Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros Ultimate

Sephiroth verkar extremt lovande i Smash Bros Ultimate

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som utlovat fick vi sent igår se smakprov på vad Final Fantasy VII-skurken Sephiroth kommer kunna göra i Super Smash Bros Ultimate. Producenten Masahiro Sakurai levererade en video som varade cirka trettiofem minuter, och efter att ha sett den vågar vi slå fast att du bör frukta Sephiroth lika mycket i Super Smash Bros Ultimate som i Final Fantasy VII.

Han är såklart beväpnad med svärdet Masamune, och har även möjligheten att flyga lite med sin endavinge och hans Ultimate är såklart Supernova. Denna kommer inte bara att göra stor skada när den träffar marken, utan också påverka dina motståndare med slumpmässiga effekter som omvänd spelkontroll, extra skada i några sekunder och annat. Vi råder dig att titta på videon då Sephiroth har så många speciella egenskaper. Bland annat kommer hans vinge att visas först när han själv tagit mycket skada eller ligger under med alltför mycket, han kan sticka Masamune i väggar för att rädda sig själv och andra fräna saker.

Om detta låter frestande bör du notera att det är möjligt att provspela honom och den nya Northern Cave-banan redan nu genom att klara en så kallad Sephiroth Challenge i spelet. Därefter blir han tillgänglig "på riktigt" den 22 december.

Då kan du också se fram emot Mii Fighters som Aerith, Barret, Tifa och Geno, testa Clouds nya Omnislash-variant, njuta av nya låtar från både Final Fantasy VII och Final Fantasy VII: Advent Children, samt ett antal andra förändringar som kommer med en uppdatering samma dag.

HQ
HQ
Super Smash Bros Ultimate

Relaterade texter

Super Smash Bros UltimateScore

Super Smash Bros Ultimate

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nintendo utlovar självsäkert att bjuda på den ultimata Smash Bros-upplevelsen. Vi har tagit reda på om de har täckning för sina löften...



Loading next content