Svenska
Gamereactor
nyheter
Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator har nu över två miljoner spelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

När Xbox Game Studios efter lång tid bestämde sig för att på nytt släppa ett Microsoft Flight Simulator, valde de att inte hålla kostnaderna tillbaka. Tvärtom tog de i från tårna för att erbjuda extra all där du kan flyga över hela världen, får uppleva autentisk väder, smaka på den bästa flygfysiken någonsin samt inte minst banbrytande grafik.

Detta ledde i sin tur till höga betyg och en oväntat stor publik för vad som normalt är en nischtitel. Vi rapporterade i september att spelet nått över en miljon spelare och sedan dess har det tydligen fortsatt växa.

Nu meddelar Microsoft att över två miljoner spelare prövat sina vingar sedan lanseringen - och då ska man minnas att det endast är för PC eftersom Xbox Series S/X-versionen kommer först till sommaren. Microsoft Flight Simulator får även VR-stöd den 23 december, vilket också förmodas öka antalet spelare.

Här nedan hittar du en infograf från Asobo Studio och Microsoft, som ger en liten inblick i våra flygvanor. Som synes har vi spelare ännu inte varit över hela jorden, flygplatsen Heathrow är populär att landa på och ett besök till New York är fortfarande något vi gör hellre än något annat när vi själva får chansen att välja resmål fritt.

Microsoft Flight Simulator

Relaterade texter

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam svävar bland molnen i Microsoft Flight Simulator och är efter en dryg månad (totalt) bakom flygspakarna redo att dela ut sitt betyg...



Loading next content