Svenska
Gamereactor
nyheter
Ark II

Ark II släpps exklusivt till PC och Xbox Series S/X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av de många spel som visades under The Game Awards var Ark II, vilket överraskade oss med en trailer som inte avslöjade vilket spel det handlade om innan slutet. Som vi skrev i samband med utannonseringen, har trailern Vin Diesel som protagonist, men hur stor roll han faktiskt kommer ha i det färdiga spelet, återstår att se. Ark II tycks bli ursnyggt att döma utifrån det faktum att utannonseringsvideon (som du även hittar längre ned), helt renderades med grafikmotorn och släpps under 2022.

En sak vi däremot missade i samband med utannonserandet, var att spelet faktiskt är PC- och Xbox Series S/X-exklusivt. Detta avslöjades av Xbox-marknadschefen Aaron Greenberg på Twitter:

"We are excited to be working with the Studios Wildcard team on bringing ARK II staring Vin Diesel exclusively to Xbox Series X|S consoles."

År 2022 är fortfarande långt borta så vi lär återkomma till detta åtskilliga gånger under tiden, och vi ser såklart fram emot att få veta mer.

HQ
Ark II

Relaterade texter

0
Ark II släpps 2023

Ark II släpps 2023

NYHET. Skrivet av Måns Lindman

Ark II fick inte bara en ny trailer under Xbox och Bethesdas Showcase utan också ett releaseår. 2023 är det dags för Vin Diesel att rida in i vardagsrummen på en...

1
Animé baserad på Ark II utannonserad

Animé baserad på Ark II utannonserad

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det var mycket Ark: Survival Evolved på The Game Awards igår. Inte bara utannonserades uppföljaren Ark II, utan även Ark: The Animated Series. Det är som namnet antyder...



Loading next content