Svenska
Gamereactor
nyheter
Crash Bandicoot: On the Run

Time Trials utannonserat till Crash Bandicoot: On the Run

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Sedan Crash Bandicoot: N Sane Trilogy släpptes år 2016 och blev en succé, har det varit gott om fart på Activisions pungräv med Crash Team Racing-remaken år 2019 och Crash Bandicoot 4: It's About Time härom månaden. Nästa år är Crash tillbaka igen, och då är det mobiler som gäller i Crash Bandicoot: On the Run.

Gamespot har kommit över lite nya detaljer om spelet, och kan nu avslöja att det innehåller Time Trials, vilka fungerar som i huvudserien. Det handlar alltså om att klara banor så snabbt som möjligt och smälla till lådor för att förbättra dina tider. Beroende på hur snabb du var belönas du med en relik i valörerna Sapphire, Gold eller Platinum - och självklart finns high score-listor.

Crash Bandicoot: On the Run släpps till både Android och Ios under 2021. Du kan dock redan nu förregistrera dig, och får då Blue Hyena-skin gratis när spelet släpps.

Crash Bandicoot: On the Run

Relaterade texter

2
Crash Bandicoot Mobile utannonserat

Crash Bandicoot Mobile utannonserat

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I februari fick användare i vissa länder Facebook-reklam för något som tydligen hette Crash Bandicoot Mobile. Detta eftersom det bjöds på både screenshots och...



Loading next content