Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Här är vinnaren av Gamereactors stora CS:GO-turneringsfinal!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I går kväll gick den stora finalen av stapeln, där det slogs fast vilket av de två finallagen som skulle kunna kröna sig själva som vinnare av vår stora CS: GO 2v2-turnering, där hundratals lag har deltagit.

Det var hela €1000 i potten till vinnarna, och det var de två finska lagen dOsseri och NUKUHYVIN slogs om detta, ära och pokalen.

Matchen, som du kan se nedan, avgjordes igår kväll och det slutade med att det var NUKUHYVIN som tog segern, om än efter ett extremt jämnt slag. DOsseri bör dock inte vara alltför besvikna eftersom de får andrapriset, HyperX Cloud Flight S-headset, Pulsefire Dart-mus och Fury Ultra RGB-musmattor.

Vi säger tusen tack till alla deltagare. Vi startar en ny turnering i januari och hoppas att många nya lag vill delta då.

HQ

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content