Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Över elva miljoner personer har spelat Sea of Thieves under 2020

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi närmar oss tre år sedan Rare släppte Sea of ​​Thieves, men det betyder inte att spelets popularitet börjat dala. Tvärtom. I somras berättade Rare att över 15 miljoner gamers lirat deras piratäventyr, och nu uppdaterar de siffran genom att avslöja att elva miljoner har spelat den enbart i år. Sannolikt är detta härmed det största Microsoft-spelet på hela generationen och långt tillbaka under Xbox 360-eran.

I en ny videodagbok säger utvecklarna att Sea of ​​Thieves nu kommer börja med säsongsuppdateringar, vilket innebär att spelet kommer att få nytt innehåll med helt nya upplevelser ungefär var fjärde månad. Den första börjar med en ny Merchant Alliance Voyage där vi blir detektiver som försöker hitta spår av ett mystiskt fartyg som sägs ha försvunnit med stora skatter.

Nu lägger Rare även till något de kallar Plunder Pass. Som vanligt kommer väldigt mycket vara gratis, närmare bestämt hundra nivåer som var och en kommer att belöna oss med nya dräkter, kosmetiska prylar till våra fartyg och liknande fördelar. Köper du däremot Plunder Pass kan du se fram emot diverse exklusiva föremål samt nya grejer i Pirate Emporium-butiken.

Naturligtvis kommer spelet inte bara att uppdateras var fjärde månad, utan varje säsong kommer det också att få mindre uppdateringar med live-evenemang, små förbättringar, justeringar, nya Pirate Emporium-prylar och annat. Allt för att ge oss en bättre känsla av framsteg även om du bara spelar under korta perioder. Mer information om allt detta kommer i januari.

Innan detta kan vi se fram emot en ny uppdatering den 9 december, som startar årets Festival of Giving med ett gäng live-evenemang, Gilded Voyages, Twitch Drops och liknande. Kort sagt, räkna inte med att Sea of ​​Thieves kommer försvinna på mycket länge utan tvärtom byggas ut rejält framledes.

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content